Εξυπηρέτηση πελατών
2251037500
 
Όροι χρήσης

Η χρήση των υπηρεσιών αυτού του δικτυακού τόπου σημαίνει και αποδοχή χωρίς καμία επιφύλαξη των όρων που αναφέρονται στην παρούσα ιστοσελίδα.Η Εταιρία

Το σημα travelok.gr είναι πνευματικη ιδιοκτησια του ΜΥΤΩΝΙΣ Tourism and Activites , το οποίο εδρεύει στη Παναγιουδα Μυτιληνης του νομου Λεσβου και το υποκαταστημα αυτού στην οδο Κουντουριωτου 87 της πολης της Μυτιληνης,με ΑΦΜ 141257624 ΔΟΥ Μυτιληνης,αδεια λειτουργιας ΕΟΤ 0310 Ε61000027101.Ωράριο λειτουργίας

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της ιστοσελίδας του Travelok, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Το τηλεφωνικό κέντρο του Trvelok λειτουργεί από Δευτέρα έως Σαββατο από τις 08.00 μέχρι τις 21.00 και Κυριακη απο10.00 εως18.00. Παρότι η εταιρεία καταβάλει προσπάθεια ώστε να παρακολουθεί την ηλεκτρονική αλληλογραφία και εκτός των ωρών λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου, αυτό δεν εγγυάται ότι εισερχόμενη αλληλογραφία θα αναγνωσθεί και η εταιρεία θα ανταποκριθεί στα αιτήματά σας εκτός των ωρών λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου.Αλλαγές/ Ακυρώσεις

Στην περίπτωση που θελήσετε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση κράτησής, θα πρέπει να αποστείλετε υποχρεωτικά e-mail στο info@travelok.gr, ενημερώνοντας σχετικά με το αίτημά σας. Στη συνέχεια, το θα επικοινωνήσει μαζί σας για την διευθέτηση κάθε ζητήματος. Κάθε αλλαγή ή ακύρωση στα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια επιβαρύνεται με 10 ευρώ χρέωση υπηρεσιών επιπλέον της ποινής που ορίζει η αεροπορική ή ακτοπλοϊκή εταιρεία. Όσον αφορά τις κρατήσεις ξενοδοχείων, η ελάχιστη χρέωση για αλλαγή ή ακύρωση είναι 10 ευρώ, ενώ το μέγιστο εξαρτάται κάθε φορά από την ακυρωτική πολιτική του ξενοδοχείου. Το travelok.gr δεν δεσμεύεται ότι θα ανταποκριθεί σε αιτήματα για αλλαγές ή ακυρώσεις με χρονικά περιθώρια μικρότερα των 8 εργασίμων ωρών. Η εταιρεία μας δεν υποστήριζει τη δυνατότητα αλλαγών ή ακυρώσεων αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών εισιτηρίων εκτός των εργασίμων ωρών της. 

Με την αγορά αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, οι επιβάτες αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους της αεροπορικής ή ακτοπλοϊκής εταιρείας, έστω και αν από τεχνικό σφάλμα ή οποιαδήποτε άλλο λόγο αυτοί δεν εμφανιστούν στο αντίστοιχο σημείο του δικτυακού μας τόπου (σελίδα εισαγωγής των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας) 

Χρέωση τηλεφωνικών υπηρεσιώνΤο travelok.gr επιβαρύνει της τηλεφωνικές κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων με 5 ευρώ ανά κράτηση επιπλέον της τιμής που αναγράφεται στο δικτυακό τόπο. 

Ολοκλήρωση ΚράτησηςΚάθε επιτυχημένη διαδικασία κράτησης ακολουθείται από μήνυμα επιτυχούς συναλλαγής και κωδικό κράτησης, μετά την σελίδα εισαγωγής των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας. Για κάθε επιτυχημένη κράτηση θα λάβετε επίσης επιβεβαιωτικό e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει, το οποίο επίσης θα αναγράφει τον κωδικό κράτησης και αναλυτικά τα στοιχεία της κράτησής σας. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν εμφανιστεί μήνυμα επιτυχίας, ή δε λάβετε επιβεβαιωτικό e-mail, είναι δική σας ευθύνη να επικοινωνήσετε με το travelok.gr στο22510-37500 η στο www.travelok.gr ώστε να διαπιστώσετε αν η κράτησή σας έχει πραγματοποιηθεί ή όχι. Πολλές φορές η επικοινωνία μπορεί να διακοπεί χωρίς το travelok.gr να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη στον υπολογιστή σας οπότε θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε σχετικά. 

Όλες οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα του travelok.gr είναι πραγματικές και τελικές και ισχύουν για τη δεδομένη στιγμή της αναζήτησης. Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων υπόκεινται σε αλλαγές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της αεροπορικής εταιρείας την εκάστοτε στιγμή της αναζήτησης.Αποκλεισμός ευθύνης

Οι πληροφορίες και τα στοιχεία σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα παρέχονται από τον εκάστοτε πάροχο. To travelok.gr καταβάλλει όλες τις δυνατές προσπάθειες να ελέγξει τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του για τυχόν λάθη και ανακρίβειες. Το travelok.gr δεν εγγυάται την καταλληλότητα, την ορθότητα, την πληρότητα και την επικαιρότητα αυτών των πληροφοριών.

Το travelok.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του δικτυακού τόπου χωρίς να εγγυάται όμως για την σωστή λειτουργία και την καταλληλότητα όσον αφορά τα προγράμματα (software), τα προϊόντα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς και του ότι οι λειτουργίες του θα είναι αδιάκοπες ή απαλλαγμένες από ιούς η άλλα παρόμοια στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες πληροφορίες που συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν την ιστοσελίδα και παρέχονται από τρίτα πρόσωπα.

Ο παρών δικτυακός τόπος εμπεριέχει συνδέσμους (links) σε δικτυακούς τόπους τρίτων. To travelok.gr δεν ευθύνεται για την διαθεσιμότητά τους, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών και την πληρότητά τους, καθώς για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει από την χρήση τους, καθώς ο χρήστης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

Οι εδώ παρεχόμενες πληροφορίες υπόκεινται σε συνεχείς αλλαγές. To travelok.gr ή συνεργάτης/τες της έχουν το δικαίωμα να πραγματοποιήσουν τροποποιήσεις στον δικτυακό τόπο οποιαδήποτε στιγμή.Ευθύνη του χρήστη

Η χρήση του δικτυακού τόπου πρέπει να έχει αποκλειστικά νόμιμους σκοπούς και να γίνεται με νόμιμους τρόπους έτσι ώστε να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο χρήστης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το δικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σε αυτόν, να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών τoυ travelok.gr.

Χρησιμοποιώντας αυτό το δικτυακό τόπο ο χρήστης εγγυάται, ότι είναι τουλάχιστον 18 ετών και τηρεί τις νομικές προϋποθέσεις χρήσης αυτού του δικτυακού τόπου. Ο χρήστης υποχρεούται να εποπτεύει και να αναλάβει την ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας από ανήλικους στο όνομα ή για λογαριασμού αυτού (του χρήστη). Επίσης εγγυάται για την ορθότητα και την πληρότητα όλων των πληροφοριών και τα στοιχεία, τα οποία αφορούν το πρόσωπο του χρήστη ή μέλη της οικογενείας του , τα οποία διαβιβάζονται στο πλαίσιο χρήσης αυτής της ιστοσελίδας.

Οποιαδήποτε κράτηση και αν πραγματοποιηθεί για κερδοσκοπικούς, παραπλανητικούς σκοπούς ή με σκοπό την εξαπάτηση ή στην περίπτωση που αποβλέπει στην αύξηση της ζήτησης, απαγορεύεται. Η δυνατότητα κράτησης υπηρεσιών ή προϊόντων μέσω αυτού του δικτυακού τόπου επιτρέπεται να αξιοποιηθεί μόνο στην περίπτωση πραγματοποίησης νόμιμων κρατήσεων και αγορών στο όνομα του χρήστη ή και αναφορικά με άλλα πρόσωπα, στο όνομα και για λογαριασμό των οποίων έχει το δικαίωμα να ενεργήσει. Ο χρήστης αποδέχεται ότι η κατάχρηση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου τoυ travelok.gr ενδέχεται να έχει ως συνέπεια τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου χρήστη από την πρόσβαση στις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου αυτού.
Αποζημίωση

Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε και να αποζημιώσετε το travelok.gr και τους συνεργάτες ή προμηθευτές του καθώς και τα στελέχη, υπαλλήλους και αντιπροσώπους του από κάθε αξίωση, αποτέλεσμα πράξης, απαίτησης, απώλειας, ζημιάς, προστίμου ή άλλου εξόδου κάθε είδους συμπεριλαμβάνοντας και χωρίς να περιορίζονται σε αυτό κάθε νομικού ή λογιστικού εξόδου που προκύπτει από:
  • τη δικής σας ή την εκ μέρους σας παραβίαση της ευθύνης που περιγράφεται ανωτέρω
  • από τρίτους σαν αποτέλεσμα της μη συμμόρφωσης με τους όρους της παρούσης και των εγγράφων που αναγράφονται στην παρούσα
  • της παραβίασης νόμου ή δικαιώματος τρίτου 
  • της κακής χρήσης αυτής της ιστοσελίδαςΔιατάξεις για διαβατήρια, βίζα, συνάλλαγμα και υγειονομικές διατάξεις

Σε περίπτωση που ο χρήστης ταξιδέψει στο εξωτερικό θα πρέπει να τηρηθούν οι ισχύουσες διατάξεις σχετικά με τα διαβατήρια, την βίζα, το τελωνείο, τους φόρους, καθώς και οι διατάξεις για τις εισαγωγές και εξαγωγές, όπως και οι υγειονομικές διατάξεις. Η ευθύνη για την τήρηση των παραπάνω διατάξεων βαρύνει τον χρήστη. Στην ιστοσελίδα του το travelok.gr παρέχει κάποιες πληροφορίες σχετικές για την διευκόλυνση του χρήστη. Σε καμία περίπτωση όμως το travelok.gr δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα και την πληρότητα αυτών των πληροφοριών. Για έγκυρες πληροφορίες ο χρήστης πρέπει να απευθυνθεί στον πάροχο του συγκεκριμένου ταξιδιού ή στο προξενείο της χώρας στην οποία πρόκειται να ταξιδέψει.Πνευματική ιδιοκτησία, εμπορικά σήματα

Η πνευματική ιδιοκτησία και όλα τα υπόλοιπα προστατευόμενα δικαιώματα που αφορούν τον δικτυακό τόπο ανήκουν στο travelok.gr. Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας ανήκουν αποκλειστικά στο travelok.gr εκτός εάν αναφέρεται ρητά η ιδιοκτησία τρίτου. Η ονομασία travelok.gr όπως επίσης και όλα τα εμπορικά σήματα, λογότυπα και όλα τα γραφικά σχέδια που απεικονίζονται στην ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία της travelok.gr ή ιδιοκτησία των τρίτων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχό τους του περιεχομένου του δικτυακού τόπου αυτού. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης άδειας του travelok.gr ή άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.Τρόπος πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής αναγράφονται στην ιστοσελίδα του travelok.gr ξεχωριστά για το εκάστοτε προϊόν ή την υπηρεσία. Θα γίνονται δεκτοί μόνο η αναφερόμενοι στην ιστοσελίδα τρόποι πληρωμής. Σημειώνεται ότι γίνονται δεκτοί οι περισσότεροι τύποι πιστωτικής κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του χρήστη θα χρησιμοποιούνται σε αυτές τις περιπτώσεις ως εξασφάλιση της κράτησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις ο χρήστης θα λαμβάνει την τελική επιβεβαίωση της κράτησης και τον λογαριασμό προς εξόφληση από τον πάροχο, ο οποίος (λογαριασμός) δύναται να εξοφληθεί μέσω πιστωτικής κάρτας, με την καταβολή μετρητών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Σε περίπτωση πληρωμής μέσω ξένης πιστωτικής κάρτας απαιτείται η γραπτή συναίνεση του κατόχου της κάρτας.

Πριν την εξόφληση του τιμήματος το travelok.gr δεν έχει υποχρέωση να μεταβιβάσει τα εισιτήρια ή άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα στο χρήστη. Σε κάθε περίπτωση, η υποχρέωση του πελάτη για την εξόφληση του τιμήματος, για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που έχει παραγγείλει, παραμένει.

Τo travelok.gr ενδέχεται να προσκαλέσει τον χρήστη να προσκομίσει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο σχετικό με την διεύθυνση κατοικίας του ή αντίγραφο της πιστωτικής του κάρτας ή απόδειξη κατάθεσης τραπεζικού λογαριασμού του μέσω φαξ ή και ταχυδρομικώς πριν την οριστική έκδοση του εισιτηρίου.

Το travelok.gr έχει το δικαίωμα να αποστείλει τα εισιτήρια, τις επιβεβαιώσεις κράτησης, vouchers ή άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα αποκλειστικά στην διεύθυνση την οποία έχει δηλώσει ο χρήστης στην τράπεζά του η στον εκδότη της πιστωτικής του κάρτας.

 
Η ενίσχυση της εταιρίας για την παροχή νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος 'Κοινωνία της Πληροφορίας' {Linakis + Associates}